Kulturarrangement

Thomas Sloth og Per Christoffersen gæster Cirkel-Ordenen
Arrangementet holdes 5. februar 2020  kl. 19:00. Falkoner Allé 96

80′ERNES FEDE DANSKE HITS

Kom og få en sjov og stemningsfuld aften, hvor publikum tages med på en rejse om 80’ernes fede danske hits. 80’ernes musikscene var prydet med store danske navne, der rystede udødelige hits ud af ærmet. Foredraget giver små anekdoter og fede 80ér-hits af bl.a. Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Anne Linnet, Rocazino, Rugsted & Kreutzfeldt, Tøsedrengene, Gnags, Dodo and the Dodos og mange, mange flere.

Bag den skarpe underholdning står to stærke og idérige personligheder.
Thomas Sloth er en velkendt eventmager og foredragsholder, der leverer underholdende og inspirerende foredrag for alle sanser.
Per Christoffersen har sunget og spillet musik professionelt i mere end 30 år. Han kan spille på flere instrumenter, og er samtidig en del af rockbandet ’Blue Sound’ – der spiller al god klassisk rock.

Thomas Sloth leder os sikkert igennem aftens foredrag, ledsaget af Per Christoffersen med stemningsskabende underlægningsmusik. Undervejs spiller og synger Per nogle af de kendte numre der hører til foredraget – og publikum kan bare ikke lade være med at synge eller klappe med.

Et foredrag, der sparker stemningen i top.