Nekrolog

Æresbroder og tidligere Stormester, broder 948 Christian Christiansen,  er sovet stille ind den 14. november 2022 i en alder af 92 år.

Æresbroder Christian Christiansen var en respekteret og meget afholdt logebroder, som altid satte Cirkel-Ordenen i højsædet.
Gennem 46 års aktivt logeliv har æresbroder Christian Christiansen været med til at præge Cirkel-Ordenens logeliv og især logens ejendomme havde en stor plads i æresbroder Christian Christiansens hjerte.

Den 1. december 1976 blev æresbroder Christian Christiansen optaget i Cirkel-Ordenen og i 1982 blev han valgt ind i Storlogen.

I 1994 blev broder Christian Christiansen valgt til Cirkel-Ordenens 12. Stormester, et embede han fungerede i indtil 2003.

Ved Stiftelsesfesten i 2004 blev broder 948 Christian Christiansen udnævnt til æresbroder i Cirkel-Ordenen, en æresbevisning som kun tildeles brødre, som har ydet en indsats i en årrække, udover det som ordenen kan forvente af en.

Æresbroder, broder 948 Christian Christiansen.
Du vil altid blive husket og savnet i vores hjerter.
Dit engagement i enkeudvalget, hvor du indførte den årlige skovtur på Grundlovsdagen, påskønnes altid, både af vor enker, svigerinder og brødre.

“Hver gang du fra en broder går,
lad hjerteligt det være.
Hvo ved, når klokken atter slår,
om han måske er mere”

Æret være, æresbroder, broder 948 Christian Christiansen minde.

Br. Stormester