Nekrolog

Æresbroder, broder 1031 Peter G. Christensen, tidligere Stormester er gået bort den 19. august 2021.

Æresbroder Peter Christensen var en højtrespekteret og vellidt broder i C.O.

Æresbroder Peter Christensen blev optaget i C.O. i 1989. I 1994 blev æresbroder Peter valgt ind i storlogen, hvor han virkede i de forskellige grader, som embedsmand.

I 2003 blev æresbroder Peter valgt til Cirkel-Ordenens 13. Stormester, et æresfuldt hverv, som æresbroder Peter varetog indtil 2015.

Æresbroder Peter havde ingen intention om at revolutioner C.O., han var altid tro mod de gamle traditioner. Men han bragte alligevel C.O. ind i det nye årtusinde med store visioner og fremdrift, så C.O. stadigvæk havde et eksistensgrundlag, selv i det 21. århundrede.

I 2015 blev br. 1031 Peter udnævnt til æresbroder i Cirkel-Ordenen. En æresbevisning som kun tildeles brødre, som har ydet en indsats i en årrække, udover det som ordenen kan forvente af en.

Æresbroder Peter var med til at skabe fornyelse til ordenens lokaler på Falkoner Allé 96A og gennem C.O.’s Humanitære Fond ydede æresbroder Peter  en stor indsats for at C.O. kunne hjælpe dem, som trængte allermest til en kærlig hånd ude i samfundet.  Ved fejringen af C.O’s 125-års jubilæum uddelte æresbroder Peter, på vegne af C.O. kr. 125.000 til lokale organisationer på Frederiksberg.

Æresbroder, br. 1031 Peter Christensen

Du vil altid blive savnet, både af brødre og svigerinder. Din imødekommende og venlige gestus overfor alle vil blive husket, og dit store engagement for C.O. vil altid blive respekteret. Tak for det som du tilførte C.O., både som broder, embedsmand, og ikke mindst som Stormester.

“Hver gang du fra en broder går,
lad hjerteligt det være.
Hvo ved, når klokken atter slår,
om han måske er mere”

Æret være, æresbroder, broder 1031 Peter G. Christensens minde.

Br. Stormester