Nekrolog

Æresbroder, broder 862 Knud Erik Jakobsen, tidligere Stormester er sovet stille ind den 1. januar 2021 i en alder af 99 år.

Æresbroder Knud Erik Jakobsen var en respekteret og meget afholdt logebroder, som altid satte Cirkel-Ordenen i højsædet.
Gennem 63 års aktivt logeliv har æresbroder Knud Erik Jakobsen været med til at præge Cirkel-Ordenens logeliv og hjertebarnet “SOS Børnebyerne” har været et af de humanitære formål, som æresbroder Knud Erik Jakobsen har værdsat og støttet i mange år, bl.a  gennem “Den Humanitære Fond”.

Den 8. maj 1957 blev æresbroder Knud Erik Jakobsen optaget i Cirkel-Ordenen og den 21. februar 1968 blev han valgt ind i Storlogen.

I 1983 blev æresbroder Knud Erik Jakobsen valgt til Cirkel-Ordenens 11. Stormester, et embede han fungerede i indtil 1994.

Den 6. april 1994 blev broder 862 Knud Erik Jakobsen udnævnt til æresbroder i Cirkel-Ordenen, en æresbevisning som kun tildeles brødre, som har ydet en indsats i en årrække, udover det som ordenen kan forvente af en.

Æresbroder Knud Erik Jakobsen var uddannet bager, men efter læretiden skiftede han branche og arbejdede som marketingschef i forsikringsselskabet Zürich.

Udover interessen for Cirkel-Ordenen havde æresbroder Knud Erik Jakobsen flere hobbyer, bl.a. jagt og fiskeri. Hobbyer som han delte med flere brødre og som affødte sjove fisketure rundt om i Danmark og spændende rejser til bl.a. Afrika.

Æresbroder, broder 862 Knud Erik Jakobsen.
Du vil altid blive husket og savnet i vores hjerter.
Dine små anekdoter, humoristiske viser og visdomsord vil stå for altid og for eftertiden. Du har givet os alle så meget gennem årene og du skal vide, her på tærsklen til din videre vandring, at vi alle altid har værdsat og elsket din måde at være en god logebroder på.

“Hver gang du fra en broder går,
lad hjerteligt det være.
Hvo ved, når klokken atter slår,
om han måske er mere”

Æret være, æresbroder, broder 862 Knud Erik Jakobsen minde.

Br. Stormester