Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kulturaften med Thomas Buttenschøn

15-11-2023 18:00 - 23:00

Kulturaften kl. 18:00
Tilmelding om deltagelse og spisning forud for arrangementet vil blive udsendt via mail ugen før.

Kulturudvalget inviterer til en musikalsk oplevelse
onsdag den 15. november 2023.

Der venter brødre, svigerinder og venner af huset en stor musikalsk oplevelse, når Thomas Buttenschøn besøger Cirkel-Ordenen bevæbnet med sin særlige kombination af populære ørehængere og nærværende showmanship. Den populære sanger, musiker og entertainer er blandt andet kendt for at forene smuk poesi og store følelser med humor, finurligheder og hverdagsfortællinger. Han har altid noget på hjerte, og han har i den grad ordet i sin magt. Når han tilmed kombinerer sin fortælleglæde med fantastisk musik, er der garanti for sange, som bare kalder på at blive lyttet til.

Modig sangskriver
Siden 2006, da Thomas Buttenschøns musikalske rejse for alvor begyndte, har han haft en stribe store hits, blandt andet “Fantastiske Mandag” “Smukkere end Smuk” og “Dårlig Sex”. Gennem årene har han tillige udvist en sjælden evne til at blive ved med at overraske. For eksempel med sin deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix, og da han sammen med Chief 1 udgav sommerhittet “Alt Er Godt”. Den altid produktive sangskriver har desuden vist, at han ikke er bange for at lukke publikum helt ind i sit inderste. Af samme grund tøvede Gaffa´s anmelder ikke med at udnævne Thomas Buttenschøn til Danmarks modigste sangskriver i forbindelse med en intimkoncert i februar 2023 – en koncert, som desuden udløste seks stjerner i musikmagasinet.

Alsidig kunstner
Med andre ord er der tale om en særdeles alsidig kunstner, som altid formår at række langt ud over scenekanten og ind i hjertet på publikum. Med sin karakteristiske stemme, sin musikalitet og sit nærvær er Thomas Buttenschøn altid garant for, at publikum bliver taget med på en stemningsfuld rejse. To ting er sikkert: Det er altid vedkommende, og det er aldrig kedeligt.

Detaljer

Dato:
15-11-2023
Tidspunkt:
18:00 - 23:00